Suitsetamine tühja kõhuga

Paastumine viitab tahkete toiduainete hoidumisprotsessile, püüdes puhastada teie toksiine keha ajal religioossete orkestrite ajal või kaalulangusmeetodina. Teile on antud ülesandeks kasutada kiireid vedelikke, nagu mahlad või vesi. Isiku jaoks võib nikotiinisõltuvus olla ideaalne viis nälja allasurumise tagajärgi aeglustades nälja ajal, kuid suitsetamine ei ole vastus ja paneb sind ohtu rohkem kui kunagi varem. AskTheTrainer.orgi andmetel on dokumenteeritud 85% kopsuvähivastastest juhtumitest, kuna peamine põhjus on suitsetamine.

Taju

Paljud suitsetajad väidavad, et sigaretid aitavad rahulikult oma närve, piiravad nälga ja haaravad oma meelt. Need väited võivad olla tõsi, kuid üldist tervist ei arvestata. Myfasting.com juhib tähelepanu sellele, et kuigi suitsetamine ei ole seotud toidutarbimisega, on see kõige ohtlikum komplikatsioon teie kiirel ajal osaleda. Mida pikem teie kiire jätkub, samal ajal hingates sigaretisuitsu, seda rohkem eluohtlikke tunnuseid üle võtab.

Ohtusid

Sigarettidel leiduvad kemikaalid on teie kehale kahjulikud paastumise ajal, sest keha hakkab neid toitaineid sisaldavate kemikaalide juurde pöörduma. Koosneb nikotiini, süsinikmonooksiidi ja radioaktiivsetest nukliididest, sigarettide suitsetamine suurendab iivelduse, pearingluse ja oksendamise ohtu, sest need komponendid kahjustavad teie kesknärvisüsteemi kiiresti. Pärast nädala paastumist ja suitsetamist on teie keha süsinikmonooksiidi mõju suhtes suurem, kuna keha kasutab praegu ladustatud rasva ja toitaineid, suurendades südameinfarkti või insuldi riski vastavalt Myfasting.com-ile.

Keemiline meik

Sigareti keemiline meik on piisav, et keegi kummardaks. Lisaks tuntud nikotiini ja süsinikmonooksiidi sisaldusele on sigarette ka mitmed muud kemikaalid ja gaasid. Vastavalt Myfasting.com-i andmetele on radioaktiivsete komponentide, nagu vismuti ja plii, sisaldus kuni 500 roentgeni kiirgust aastas. Ammoniaak, formaldehüüd, vesinikoksiid ja tsioonkloriidi sisaldavad gaasid on olemas ka sigarettides, samuti toksilisemas arseenis ja vesiniktsüaniidhappes. Pärast paastumist muutub keha paremini reageerima nende kemikaalide ja gaaside toimele, suurendades kahjulikke kõrvaltoimeid.

Alternatiivid

Vastavalt AskTheTrainer.com-le, et suitsetamine, millel on negatiivne mõju teie kopsudele ja südamele, on asendamise korral suitsetamise ajal tühja kõhuga ja normaalse dieediga. Harjutus on üks selline alternatiiv, mis mitte ainult ei aita teil kujuneda, vaid aitab ka vähendada nikotiini soovi. Kui soovite suitsetada tabamust, minge jalutuskäigule või sooritage lõõgastust, nagu joogat, kuni iha väheneb. Suitsetamisest loobumise toetusrühmad on samuti kättesaadavad, et aidata teil harjumust tabada, kuigi suitsetamisest loobumist tuleks enne kiiret osalemist teha. Rühmad pakuvad mõistvalt kõrvu ja palju infot, mis aitavad teil teha õiget valikut, kui soovitakse lüüa tabamust.