Soovitatavad kalorid üle 50-aastastele naistele

Toitmisega söömine võib aidata teil hästi vananeda, võimaldades teil püsida tervena ja tunda pingestatud igapäevaeluks. Üle 50-aastastel naistel on erinevad kalorilised vajadused kui noorematel naistel. Kuigi teie individuaalsed kalorsuse nõuded sõltuvad ka teie suurusest ja aktiivsuse tasemest, on baaskaloriteedi juhendid aitavad teil mõista, kui palju iga päev süüa.

Ülevaade

Nagu te vanuses, aeglustub teie ainevahetus ja teie lihasmass väheneb, põhjustades teile vähem kaloreid. Menopausi ja hormonaalsed muutused võivad samuti kaasa tuua kehakaalu tõusu. Üle 50-aastased naised ei vaja seega nii palju kaloreid kui nooremad naised. Kaalukasv ei ole vältimatu vanuse pärast, kuna teie kaloritootmise vähendamine ja aktiivsuse tõstmise suurendamine võib põhjustada lisavarustuse vähenemise. Võimalik, et 50-ndatel on teil vaja umbes 200 kalorit päevas, kui teete seda 30-ndate ja 40-ndate aastate jooksul, soovitab MayoClinic. Com.

Juhised

Teie tegevuse tase määrab kindlaks, kui palju kaloreid on vaja iga päev tarbida. Sõltuvad naised vanemad kui 50-aastased peavad tarbima umbes 1600 kalorit päevas, mõõdukalt aktiivsed naised vajavad umbes 1800 kalorit ja vanemad kui 50-aastased aktiivsed naised peaksid tarbima 2000 kuni 2200 kalorit päevas, vastavalt Ameerika Ühendriikide Department of Agriculture diary guidelines for Americans, 2010. Teie täpsed kalorikuvad vajadused sõltuvad ka teie kaalust. Üldiselt, mida rohkem te kaalute, seda rohkem kaloreid te põletate iga päev.

Kaalutlused

Tuftsi ülikool pakub USDA MyPyramidi modifitseeritud versiooni vanematele täiskasvanutele. MyPyramid sisaldab USDA suuniseid selle kohta, kui palju ja milliseid toitu süüa tervisliku ja tasakaalustatud toitumise jaoks. Mõõdukas püramiide ​​vanuritele sisaldab samu põhijuhiseid, et süüa terveid erinevaid tooteid, liha ja oad, köögiviljad, puuviljad ja piimatööstused. Kuna vanemad täiskasvanud peaksid tarbima vähem kaloreid kui teistel täiskasvanutel, on eriti oluline toitaineliste toitude söömine.

Toitumine

Vanemad kui 50-aastased naised peavad kaaluma kaloreid, mida nad söövad. Vanemad naised vajavad mitmesuguseid toitaineid, et püsida tervena, sealhulgas rohkem kaltsiumi, et hoida oma luud tugevana ja vähendada luukadusid vanusega. Pärast 50-aasta vanuseid naisi vajab vähemalt 1,200 mg kaltsiumi päevas, soovitab Ameerika dieetühendus. Samuti suurendage oma D-vitamiini tarbimist, mis aitab teie keha imenduda kaltsiumi. Üle 50-aastased naised peaksid tarbima 800-1000 IU D-vitamiini päevas, soovitab ADA-d.