Kuidas alustada harjutust pärast mao-viirust

Isegi kui teie magu viirus on ametlikult läbi, mis võib võtta päeva või nädala jooksul, võib teid kuivatada. Viirus ähvardab kahjustada teie immuunsüsteemi ja toitumist. Pärast kõhtuviirust jõudmine võtab aega. Kiirenda oma taastumist, laskides oma seedetrakti süsteemil saada palju vajalikku puhkust. Lapsed, eakad ja immuunpuudulikke haigusi, näiteks HIV, võivad vajada meditsiinilist abi viirusefektide saamiseks.

Hüdraattage, puhastage puhtaid vedelikke kogu päeva vältel. Kõige sagedasemate kõhunäärmevähi sümptomiteks on dehüdratsioon, mis võib anda teile tunde letargia. Alternatiivne puhas vesi, spordi-joogid ja puljong, et tasakaalustada vedelikud ja elektrolüüdid.

Jälgige oma vedelikku, jälgides oma uriini tootmist, värvi ja kogust. Kui te ei jookse piisavalt, et taastuda, võib teie uriin olla pimedas ja vooderdused on tagasihoidlikud. Liigne janu ja suukuivus on ka dehüdratsiooni sümptomid.

Söö, et oma tugevust taastada. Säilitage toidud, mis on kergesti seeduvad seedetrakti süsteemid, sealhulgas kuiv röstsai, kreekerid, banaanid, riis, kartul ja tahked proteiinid nagu kodulindud. Korraldage iga päev kuni viis või kuus väikest söögikorda, erinevalt kahest või kolmest suurest söögikordast.

Vältige alkoholi, kofeiini, piima- ja praetud või rasvaseid toite. Neid toiduaineid on keeruline seedida ja need võivad maksta juba juba väsinud seedesüsteemi. Te saate neid toiduaineid taaskäivitada korraga, kui tunnete end oma jõu ja söögiisu.

Häbi magada. Teie keha on endiselt taastumas. Terved kuus kuni kaheksa tundi puhata iga öö aitab teie keha paraneda ja täiendada oma immuunsüsteemi kaitset.

Pese oma käed hoolikalt ja sageli 20 sekundit, kasutades seepi ja sooja veega enne söömist või jooki kasutamist ja pärast seda, kui olete tualettruumi kasutanud. Teie immuunsüsteem lõpetas lihtsalt keha viiruse eemaldamise oma kehast – ärge püüdke seda enam töödelda, pannes bakterid pesemata käedesse.

Kui nõrkus ja väsimus on vähenenud, jätkake oma kehalist skeemi. Alusta poolelt oma algsest treeningust – näiteks 20 minutit elliptilises versus 40-ni – ja järk-järgult. Kasutades liiga kõvasti liiga vara pärast seda, kui haigus võib teie taastumisperioodi pikendada.