Kuidas leevendada allergilist reaktsiooni näo kreemile

Näo-losjonid on mõeldud teie õrna näokaitsme hüdreerimiseks. Enamik tooteid sisaldab mitmeid kemikaale, mis toimivad säilitusainetena, ja annavad ka teie kreemile meeldiva lõhna. Allergilised reaktsioonid näonahkadele, nahakreemidele ja muudele tualett-tarvetele on sagedased ja need ulatuvad tõsidusega. Kergendage väikest allergilist reaktsiooni kodus. Pöörduge koheselt arsti poole selliste nähtuste või kurgu hingeldamise ja paistetuse korral.

Võimaluse korral eemaldage näo kreemi kõik jäljed pesemisega pehme seebi ja leige veega. Lotion, mis on juba nahale imendunud, ei pruugi olla eemaldatav.

Ärge jätke oma nahka ilma kosmeetikavahendite või muude vedeliketa, kui teie allergiline reaktsioon koosneb valutu lööbe või nõgestõbi. Kui olete näo kreemi eemaldanud, vajab teie immuunsüsteem lihtsalt aega naha paranemiseks. Lööve või nõgestõbi lähevad tundide kaupa tõenäoliselt välja.

Kui teil on sügelev või valulik lööve, vajutage külmale ja niiskele põrandalehele ettevaatlikult oma nägu. Jahutus pehmendab ja vähendab põletikku.

Massagege hernes suurusega hüdrokortisooni nukk oma näonahasse, et vähendada allergilise dermatiidi sügelust, mis on allergia tekitatud lööve. Loenduri kaudu on saadaval kortisooni kreemid või salvid.

Võtke käsimüügiravim suuõõne antihistamiin teie arsti loal. Ravim inhibeerib histamiine, seda ainet, mida teie organism levib allergia tekkimisel. Histamiinid muudavad naha sügeluse või tekitavad nohu.