Kuidas stimuleerida kollageeni nägu

Kollageen on valk, mis esineb naha osas, mida nimetatakse dermiseks. Michigani ülikooli patoloogioloogia ja dermatoloogia osakonna poolt läbi viidud uuring järeldas naha vananemist, et keha lõpetab rohkesti kollageeni. Kollageenist puuduv nahk areneb kortsudele ja hakkab saggema. Kollageen aitab nahal püsida kindlalt ja säilitada elastsust. Saate vältida kollageeni kadu, suitsetamisest loobudes ja igapäevaselt päikesekaitset.

Võtke C-vitamiini. Doctor Jane Tiedtke ja Cosmetochem Internationali doktor Olaf Marks väidavad, et vitamiin C on oluline, et aidata keha sünteesida kollageeni. See vitamiin aitab kortse väljanägemist vähendada ja aitab nahal kindlalt tõsta. C-vitamiini kõrge sisaldus on organismile kahjulik ning seda tuleks vältida.

Proovige vaskpeptiide. Mayo kliinikus on öeldud, et vask aitab nahal suurendada selle kollageeni tootmist. Selleks, et vase nahale ohutult rakendada, tuleb kõigepealt seostada vask väikeste valkudega, mida nimetatakse peptiidideks, mis tekitavad orgaanilise vaskpeptiidühendi, mis on nahale ohutu. Vase kõrge tase on keha suhtes mürgine, seda ei tohi kasutada ega neelata üle soovitatud annuse.

Sööge toiduaineid, mis on rikas alfa-hüdroksühapetega, tuntud ka kui AHA-d. AHAd leitakse teatavates puuviljades, köögiviljades ja piimas. AHA rikastes toitudes sisalduvad happed põhjustavad vanade naharakkude eemaldamist, mis võivad naha pealmise kihiga kokku puutuda. Vanad naharakud annavad nahale vananemise ilme. Puuviljad nagu greipfruud, ananassid, viinamarjad ja apelsinid ning piim, mis on leitud piima, sisaldavad alfa-hüdroksühappeid. Clevelandi kliiniku fondi dermatoloogia osakonna poolt läbi viidud uuring näitas, et AHA-d aitavad vähendada kortsude väljanägemist ja naha vananemist.