On jõhvika mahl ohutu raseduse ajal juua?

Marylandi Ülikooli meditsiinikeskuse andmetel ei pruugi jõhvikamahl tavaliselt põhjustada ebasoodsaid toimeid rasedatele naistele. Tegelikult võib jõhvikamahla aidata vältida kuseteede infektsioone või kuseteede infektsioone, mis sageli kaasnevad rasedusega, ja Ameerika rasedusassotsiatsioon soovitab seda sel eesmärgil jooma. See tähendab, et peate konsulteerima oma arstiga enne kontsentreeritud jõhvikombinaate, samuti enne, kui proovite ravida UTI-d või mõnda muud meditsiinilist seisundit kodus.

Ameerika raseduse ühing soovitab jõhvata jõhvika mahla regulaarselt, et ennetada UTI-d, mis sageli esinevad raseduse 6- kuni 24-ndal nädalal. Kuid magusad jõhvikamahlad on suures koguses suhkruid, seega võite juua magustamata sorte juua, kui te saate piima maitset taluda. Raseduse ajal on tasakaalustatud toitumise säästmine võtmetähtsusega, nii et kui te joote jõhvikahlat, tarbige seda koos mitmesuguste muude tervislike toitudega. Ärge jooge liiga palju kaloreid, mis on väärt mahla – kõige rasedatele naistele vajab kahe viimase trimestri jooksul vaid 300 kalorit päevas, väidab APA.

Jõhvikamahl ja rasedus