Toitumisalane teave carnitase kohta

Carnitas on Mehhiko tass, mis koosneb väikestest sealiha tükkidest, mida keedetakse oma rasvas, soolas ja mõnikord apelsinidena. Neid peetakse tüüpiliselt erilisemaks toiduks, mida pakutakse tihti Mehhiko kultuuris ja enamikes Mehhiko restoranides.

Veebisaidi My Fitness Pal sõnul sisaldavad carnitas umbes 102 kalorit 2 untsi kohta. Üks portsjon annab teie kehale 16 g valku, 1 g süsivesikuid ja 3 g rasva.

Carnitas sisaldab ainult kahte vitamiini: vitamiine A ja C. 2-oos. Serveerides 100 RÜ A vitamiini ja 1,8 mg C-vitamiini. Carnitis sisaldab ka olulisi mineraale nagu kaltsium, raud, naatrium ja kaalium. Iga portsjon sisaldab umbes 10 mg kaltsiumi, umbes 1 mg rauda, ​​91 mg naatriumi ja 255 mg kaaliumi.

Carnita tüüpilised koostisained on kana puljong, sealiha, cilindro, köömne, lahe lehed, sibul ja tšilli kaste. Muud koostisosade võimalused hõlmavad tortilille ja salsat, mis moodustaks kõige tavalisema järjestusega aarnatera järjestuse a la carte.

Tänu paljudele erinevatele meetoditele ja koostisosadele, mida kasutatakse karnittide valmistamiseks, sõltub kaloritest ja makrotoitritest sõltuvalt valmistaja.

Kaloreid ja makrotoitaineid

Vitamiinid ja mineraalained

Koostisosad ja tüübid

Kaalutlused