Madala kalorsusega metroo

Sõitke vaid mõni minut ükskõik millises Ameerika linnas ja peate kindlasti tundma tuttava köögi- ja rohelise kleebise Subway restoranist. Alates 2014. aastast pärinev allveelaevade kihtheit, mis pärineb 1965. aastast ja kus on üle 37 000 koha kogu maailmas, turustatakse ennast traditsioonilise kiirtoiduga tervisliku alternatiivina. Suur osa Subway’i menüüst on suhteliselt vähese kalorsusega sisu klientidele, kes on teadlikud tervisest.

Alati sööge söögikohad

Vähese kalorsusega pealkirja andmine mis tahes toidule on subjektiivne, kuid Subway’il on palju väiksema kalorsusega võileibu kui muud menüüd. 6-tollise aluse hulgas on Veggie Delite’i üheksa teravilja nisu leiba ja ilma juustuta kõige vähem kaloreid, 230-ga. Teised madala kalorsusega valikud hõlmavad kalkuni rinnat või kalkuni rinnat ja sinki, millest igaüks sisaldab 280 kalorit . Mustad metsamarjad on veel üks madala kalorsusega kalorite valik, mis sisaldab 290 kalorit.

Mini-sööja jaoks

Kui te olete teadlik oma kaloritest või vähese isu kasutamisest, on Subway’i mini-alam väiksem ja see sisaldab vähem kaloreid kui nende 6-tollised kolleegid. Ettevõtte minimaalne vahemikus on kalorite sisaldus 150-200 kalorit. Veggie Delite mini alamkogus on 150 kalorit, melissa metsa sink ja kalkuni rinnapiima mini alamkogus on 180 kalorit ja rösti veiseliha mini alumine kala on 200.

Alusta päeva ära paremale

Kui te töötate hiljaks, on metroos asuvas restoranis kiire peatumine mitmeid hommikusöögi võimalusi. Metroo hommikusöögirähed asuvad kalorites märkimisväärselt, kuid paljud sisaldavad vähem kui 200 kalorit. Keskmiselt on madalaima kalorivõimalusega munavalge võileib lehtpuidul. Nende seas on kergem variant munavalge ja juustumahuga 170 kilo kalorit. Musta metsa sink, munavalge ja juustud on 180 kalorit, samas kui peekonis, munavalge ja juustu ning praad, munavalge ja juustu liharõivad on igal aastal 190 kalorit.

Kergemal poolel

Kliendid, kes tunnevad standardseid Subway koostisosi, kuid kes ei poolda kuklite lisamist, saavad valida mitu salat, mis on oluliselt väiksem kaloritest kui nende võileivad kolleegid. Veggie Delite’i salat on madalaima kalorsusega valik 60 kalorit. 110 kaloriga ei ole musta metsa sink, kalkuni rinnatükid ja kalkuni rinnatükid ja sinki salatid kaugelt maha jäänud. Sõltumata teie salati valikust, on Subway’i rasvavaba Itaalia kastme lisamine tervislikum kui ranch dressing. Iga portsjoni suuruse järgi sisaldavad kaks kastust vastavalt 35 kalorit ja 320 kalorit.