On rasvavaba jogurt, mis sobib hilja ööd suupisteks?

Hiline õhtusöögi söömine ei ole üldiselt parim idee, välja arvatud juhul, kui olete tõeliselt näljane või soovite kaalust alla võtta. Kui hilisõhtune suupiste on teie päevakorras, on rasvavaba jogurt tähtis tervisliku kaalukäitumise jaoks hea valik, sest see on varustatud oluliste toitainetega, aitab hoida end tunda täis pikka aega ja üldiselt madalam kaloritest kui madal Rasvasisaldusega või rasvavillase jogurti sordid.

Jogurt on pakendatud toiduvalk, kaltsium ja terve probiootikumid – mis aitab seedimist tervisele. Joogu söömine enne öösel öösel võib aidata teil magada, kui olete näljane ja hoidke end täiesti tundetuna, kuni sa ärkad hommikul. Vastavalt 2009. aasta uuringule “Toitumise ajakiri”, mis on kasulik tervisliku kaalukäitumise jaoks, suurendab jogurtivalk küllastust ja isegi aitab teie kehal põletada rohkem kaloreid. Vastavalt 2013. aasta uuringule “Rasvumine” aitab vähendada teie valkude tarbimist valgurikaste toitude või suupistete söömisega kuus korda päevas ka keharasvade vähendamiseks.

Mitte kõik rasvavabad jogurti sobivad nii hilisõhtuste suupistete puhul. Mitte-rasvane, tavaline kreeka jogurtuur on hea valik, sest see on sageli kõige madalam kaloritest ja suhkrudest, kuid valgusisaldusest kõrgem kui tavapäraselt mittefat, puuviljamaitselised jogurtid. Näiteks sisaldab 6-unts pakendamata Kreeka jogurtit sisaldav 100 kalorit, 17 grammi valku ja 6 grammi süsivesikuid, sealhulgas 5,5 grammi suhkrut, samal ajal kui 6-untsises korrapärase puuvilja-maitsestatud mitterasvast jogurtit sisaldab 162 Kaloreid, 7 grammi valku ja 32 grammi süsivesikuid, sealhulgas 32 grammi suhkrut.

Hilisõhtaste suupistete, isegi rasvavaba jogurti söömine muudel põhjustel kui näljane, võib põhjustada soovimatut kehakaalu. Puuvilja-maitsestatud rasvata jogurte valimine mitterasva joogi asemel sisaldab tavalist kreeka jogurtit täiendavaid hilisõpuni kaloreid ja suhkrut, mis võib suurendada veresuhkru taset ja raskendada magama jäämist. Kui hilisõhtune suupiste on teile sobilik, siis vali suures valgusisaldusega jogurtiteli ja madalama suhkruga marki.

Sõltumata sellest, millisel kellaajal sööd rasvavaba jogurtit, sööb see soovitatavates osades tasakaalustatud toitumise osana, aitab teil saada oma olulistest toitainetest päevane annus, säilitades samal ajal terve kehamassi. Rasvavaba jogurt on osa piimatoitude grupist. Publikatsioon “Toiduainete juhendid ameeriklastele, 2010” soovitab tarbida 3 tassi piimatootekogust päevas, kui sööte 1600 kuni 3200 kalorit päevas. Suunistes soovitatakse piimatoitude gruppi 2,5 tassi vähendatud kalorikoguse tarbimisel ja kehakaalu langetamisel 1,00 kuni 1,400 kalorit päevas. Piimarasva tass võrdub 1 tassiga (vastab 8 untsile) rasvavabast jogurtist, 1 tassi piima või sojapiima või 1,5 untsi rasvavaba juustu.

Jogurti hüved

Toitaine kaalutlused

Potentsiaalsed puudused

Osade soovitused