Kõrvaltoimed, milleks on 1500 milligrammi kaltsiumi päevas

Kaltsiumilisandid 1500 mg annustes pakuvad rohkem kui mineraalide soovitatav päevaraha, MayoClinic.com aruanded, kuid ei ületa maksimaalset. Toiduainete kaudu kaltsiumi hankimine on parim viis rahuldada nõudeid, kuna toidulisandid võivad aidata, kui teie dieet langeb. Võite kasutada seda lisandit oma kaltsiumi tarbimise suurendamiseks, et hoida oma hambaid ja luusid tugevana ja võidelda mineraalsete puudustega. Enne lisamenetluse saamist pöörduge arsti poole, et tagada ohutute annuste võtmine, vältimaks koostoimeid oma ravimitega või olemasolevate terviseseisundite halvenemist.

Kõhukinnisus

Kõhukinnisus tekib tavaliselt kõrvaltoimetena, kui võtta 1,500 mg toidulisandeid kaltsiumi. Kuigi kõhukinnisus võib paariks päevaks põhjustada ebamugavust, enamikul juhtudel see peatub, kui teie keha järk-järgult aklimatiseerub kaltsiumilisandiga. Kui teil tekib kõhukinnisus, proovige seda kõrvaltoimet vähendada, et lisada salati, toores juurvilju ja muid toiduga, mis sisaldavad toidusegusid teie toidule. Veenduge, et te juua piisavalt vett, 8-10 klaasi, iga päev, et edendada vedelikku teie väljaheites. Pehmendus väljaheide tekib siis, kui te juua rohkesti üleujutusi iga päev.

Mao probleemid

Drugs.com näitab, et mõnikord tekib organismi seedetrakti häired uue kaltsiumi lisamisel. Toidud, mida tavaliselt tarbivad, ei pruugi teile pöörduda, kui teil tekib pearinglus ja oksendamine. Isegi kui te ei tunne iiveldust, võib teie isutus väheneda kui 1,500 mg kaltsiumi kõrvaltoime. Teie arst võib soovitada ravimi võtmist, et vähendada iiveldust.

Neerukivid

New York Times Health Guide näitab, et kaltsiumilisandite kasutamine pikema aja jooksul võib tekitada neerukive. Tavaline kaltsiumi annus on 1000 kuni 1200 mg päevas, märgib MayoClinic.com. Pikaajalise kaltsiumi manustamine üle 1000 mg võib kaasa aidata neerukivide arengule. Need väikesed kivid arenevad teie neerudes ja võivad põhjustada äärmist valu, kui nad läbivad põit ja kusejuhte. Kui teil on juba olnud neerukivid, pidage nõu oma arstiga 1500 mg toidulisandite kaltsiumi võtmise kohta.

Kaltsineerimine

Kaltsiumi soovitatav päevane annus, eriti aja jooksul, võib olla südame, kopsude ja muude pehmete kudede elundite tõsine kõrvaltoime. Kaltsium võib tekitada ja põhjustada kudede kaltsifikatsiooni, st see hakkab kõvenema, näitab RxList.com. See muudab teie südame ja kopsude tüve oma ülesannete täitmiseks. Kui te võtate kaltsiumi 1500 mg toidulisandeid, peab arst teie kardiovaskulaarsete ja hingamisteede suhtes olema tähelepanelik.