On popkorni nuumamine?

Või surnud filmi popcorni suure vanni söömine võib viia kehakaalu tõusuni, kuid nii kaua, kui piirata kõrgekvaliteediliste toppide kogust, mille pannakse oma popkornile, ei põhjusta see tõenäoliselt teie pakendamist naelsterlingiga. Tavaline popkorn on küllaldaselt kaloreid sisaldav, kuid suurel hulgal, mistõttu see on tervislik ja täidisülikond.

Igal tassil õhupõhisel popkormil on ainult 31 kalorit. Samas koguses kodus valmistatud popkornist nafta on 40 kalorit ja tavapärasel mikrolainepappkoogil on korraga 64 kaloreid tassi kohta. Võite süüa väikse rasvasisaldusega mikrolainepappküpsusega individuaalset serveerivat kotti, mis sisaldab umbes 3 tassi, ainult 100 kalorit. Iga suppukorist lisatav võid supilusikatäis lisab 100 kalorit.

Vastavalt 2003. aasta novembris avaldatud “The American Journal of Clinical Nutrition” uuringule avaldas uuring, et kõige rohkem kiudaineid oli 49 protsenti. Väiksema riski saada märkimisväärne kogus kaalu kui osalejad, kes tarbivad kõige vähem kiudaineid. 3-tassi serveerimisel popkorni on 3,6 grammi kiudaineid või 14 protsenti päevasest väärtusest.

Popcorn on oma energia ja õhu ja kiudainete tõttu liiga madal energiakadu või kaloreid grammi kohta. Energeetiliselt tihedalt sujuva toidu asendamine energiaga tihedusega madala energiaga võib aidata teil säilitada terve kaalu või kaalust alla võtta, sest nende suurem mahutavus viib teid täielikult pärast vähemate kalorite tarbimist, vastavalt haiguste tõrje ja ennetamise keskustele.

Järgmine kord, kui sa tahad soolaseid suupisteid, jõuad kartulipüüniste asemel popcorni. 2012. aastal “Nutrition Journal” avaldatud uuringust leiti, et madala rasvasisaldusega popkorni 6 tassi inimesed tundsid täiuslikumaid kui 1 tassi kartulikrõpsud, kuigi kartulipügis sisaldas 50 kalorit. Need, kellele manustati kas 1 tassi või 6 tassi popkorni, olid pärast järgmist söögikorda vähem kalorite tarbimist kui 1 tassi kartulikrõpsud.

Madala kalorsusega sisu

Fibreerimine

Madal energiakadu

Satitte võrdlused