Toidudest või lõunast 100 kalorit või alla

Kui tarbite vähem kaloreid, kui kulutate, on oluline kaalutõusu vältimiseks. Madala kalorsusega toiduainete loetelu abil saate planeerida sööki ja suupisteid kalorsusega kontrollitud toiduga. Valige mitmesuguseid toitainega tihedaid toite nii, et te püsite toitmise ajal, piirates oma kaloreid, ja konsulteerige arstiga enne kaalukadude alustamist.

Supid

Supp võib olla lõunasöögi või suupistega sobiv lahendus. Kana-nuudlisuppil on 62 kalorit ja tükk minestrooni supi on 82 kalorit. Puljongipõhised supid on väiksem kalorid kui juustu ja koorega supid, nagu näiteks brokkoli ja juustu supp või küüslaugupulber. Te saate ka oma madala kalorsusega suppi teha. Kasutage madala naatriumiga kanapuljongit, mille kohta on 17 kalorit tassi kohta, ja lisage köögivilju, nagu sibul, porgand, seller ja tomatid, ja leeliseline valk, nagu näiteks tükeldatud kanarind.

Salatid

Salat rohelised on kaloreid väga väikesed, 7 kalorit tassi hakitud salatiga. 100-kalorise salat võib sisaldada paar tassi salat rohelised, täiendavad toored juurviljad ja lahja valgu allikas. Proovige salat spinati-lehtedega, punase sibula rõnga, kirsstomati ja kõvaks keedetud munavalgetega, mille igaühel on 17 kalorit. Teine võimalus on romiini salat, kus on tükeldatud tomatid ja veerand tass garbanzo oad. Vältige rasvasisaldusega lisandeid, nagu salaami ja rasvavaba juust, ja kasutage rasvavaba riisi asemel väikest hulka rasvavabu salatükki või äädikat, et teie salat ei saaks liiga palju kaloreid.

Köögiviljad

Vastavalt Michigani ülikooli integreerivale meditsiinile, on köögiviljad madala kalorsusega ja tarbivad rohkem neid, mis aitab vältida kehakaalu tõusu. Tass keedetud baklazaanist on 35 kalorit. Suupisteks, mille kogus on kuni 100 kalorit, küpseta rossi kapsleid küüslaugu ja palsamäädiga või süüa pagaritükke, mis on maitsestatud madala rasvasusega Parmesani juustu ja musta pipraga. Lõunasöögi ajal proovige pitsat portobello seenega kooriks ja tükeldatud tomatiteks ning hakitud, rasvavaba mozzarella juustu täidiseks.

Lean proteiinid

Madala rasvasisaldusega kalorsusega valkude hulka kuuluvad kanarind, krevetid, kalkuni rinnad ja munavalged. 3-untsine konserveeritud tuunikala vees sisaldab 73 kalorit. Kasutage grillitud kreveti- või kana rinnatükke, kalkuni rinnatükke või lisage köögivilju madala kalorsusega suupistete, näiteks kalkuni rinnaga punaste piparte viiludega. Küpseta tuunikala salat rasvavaba Kreeka jogurtit, kuubikutega veekastanid, must pipar ja Dijoni sinep.

Kodujuust

Rasvavaba juust sisaldab 81 kalorit ühe tassi kohta. See annab kaltsiumi ja valku ning on mugav valik suupisteteks või madala kalorsusega lõunasöögi osaks. Spread puuviljajuustu sellerile või kurgi viiludele. Võite lisada ka kohupiima ja küüslaugu kohupiimale, et teha köögiviljade, nagu punane ja roheline paprika või lillkapsa ja brokkoli florets, maitsetav supp. Valige soola tarbimisega madala naatriumkarbonaadi juust.